DAVO Kloon wedstrijd #2

Saint Dmitri Ivanovitsj Donskoj Sweet Oak Aged Russian Imperial Stout

WEDSTRIJDREGELEMENT KLOONWEDSTRIJD #2:
St. Dmitri Ivanovitsj Donskoj

Stuur een mail naar info@davobieren.nl (o.v.v. kloonwedstrijd) met jouw naam, adres en telefoonnummer.

Opdracht:
Brouw een (zo goed mogelijke) kloon van de St. Dmitri Ivanovitsj Donskoj. Je bent helemaal vrij in het gebruik van grondstoffen. De meeste specificaties staan vermeld op de fles.

Prijs:
Naast de eeuwige roem, mag de winnaar een dag met Arnoud mee brouwen bij de DAVO Brouwerij in Deventer. Je zal dan niet zomaar een bier brouwen, maar jouw eigen recept! Deze wordt zowel in de DAVO Brewpub! in Deventer als in onze DAVO Bar in Arnhem getapt.

Inschrijving:
Inschrijving is gratis. Deze start op 5 november 2018 en duurt tot met 31 april 2019. De finale en bekendmaking van de winnaar vindt plaats op zondag 12 mei 2019. Alle deelnemende bieren moeten voor 9 mei in de brouwerij, aan de Sluisstraat 6 in Deventer, aanwezig zijn. Door een mail te sturen naar info@davobieren.nl (o.v.v. kloonwedstrijd) met jouw naam, adres en telefoonnummer doe je mee met de wedstrijd.

Verkrijgbaarheid:
De St. Dmitri is goed verkrijgbaar. Je kunt ‘m uiteraard in de DAVO Brewpub! en onze DAVO Shop vinden (nu ook op kleine fles, 33cl.), maar ook bij slijterijen met steeds meer online en webshops.

Aanleveren:
Aanleveren van het bier kan in verschillende flessen van 30/33cl. Omdat we in meerdere rondes gaan jureren willen we graag 3 flesjes van het kloonbrouwsel van je ontvangen.

Belangrijk:
Vergeet niet elk flesje (3 stuks) te voorzien van een sticker met duidelijk de naam van de Brouwer!

Finaledag:
Op 12 mei 2019, om 12:00 uur, is het zover. Alle deelnemers zijn natuurlijk uitgenodigd voor deze finaledag. De geselecteerde kloonbrouwsels worden geproefd en beoordeeld door de jury, die uit gerenommeerde fijnproevers uit de bierwereld bestaat. Daarna wordt de DAVO Kloonmeester bekendgemaakt.