Vacature Zelfstandig Werkend Kok – DAVO Deventer

Hallo, wij zijn DAVO. Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare Tripel–I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou. Lees vooral verder.

We zijn op zoek  naar een zelfstandig werkend kok voor onze keuken bij DAVO Deventer. We draaien zowel lunch, diner als borrel. In onze keuken vind je goede, pure, ingrediënten. We hebben een eenvoudige kaart, want zoals je inmiddels weet, we houden niet van moeilijk doen.

We zijn op zoek naar

Een DAVO Ambassadeur van 18 jaar of ouder die vriendelijk, gastvrij, communicatief vaardig, op z’n minst een beetje grappig en flexibel inzetbaar is. Je schrikt niet als er tien bonnen uit een printer komen en functioneert dus uitstekend onder hoge werkdruk. Keukenervaring is essentieel. Een opleiding is fijn, maar geen harde eis.

Wat kan je verwachten

Een leuke, mooie en prettige werkplek.

Je werkt samen met een team van enthousiaste, zelfverzekerde mensen.

Je zorgt ervoor dat het eten optimaal bereid de keuken uitgaat en kan goed overzicht houden en prioriteiten stellen.

Netjes en schoon werken is belangrijk, je bent dan ook op de hoogte van de hygiëneregels.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@davobieren.nl.