Logo DAVO Bieren


Preloader DAVO glas

Vacature handige Harry/Harriëtte

Hallo, wij zijn DAVO. Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare Tripel–I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou.

Lang verhaal kort. We zijn op zoek naar een allround handige Harry/Harriëtte. Lees vooral verder.

We zijn op zoek naar

We zijn op zoek naar een klusman of -vrouw die vriendelijk en communicatief vaardig is. Je hebt daarnaast een goed overzicht, oog voor detail en kunt zelfstandig werken. Je bent gestructureerd en in het bezit van een rijbewijs. Je hebt ervaring met timmerwerk en installatiewerk (in de breedste zin van het woord) en wil graag nieuwe dingen leren. Klussen variëren van het vervangen van sloten tot het bouwen van een veranda. Van het repareren van een kraan tot het ontstoppen van de spoelbak.

Wat kan je verwachten

Je gaat voor onze proeflokalen en Buitenpost alles wat stuk is repareren. Dit betekent dat je naar Twello, Deventer, Arnhem en Zwolle gaat om ons te helpen onze proeflokalen nog mooier, leuker en beter te maken. Je krijgt een klus- en bouwlijst en gaat vervolgens zelf langs de bouwmarkt om alles wat je nodig hebt aan te schaffen.

Heb jij twee rechterhanden? Stuur je CV en motivatiebrief naar

solliciteren@davobieren.nl