Logo DAVO Bieren


Preloader DAVO glas

Vacature Bar Medewerker – DAVO Arnhem

Hallo, wij zijn DAVO. Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare Tripel–I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou.

Lang verhaal kort. We zijn op zoek naar een barkeeper voor ons DAVO proeflokaal in Arnhem voor ongeveer 16-24 uur per week, in het weekend.

We zijn op zoek naar

Je bent 18 jaar of ouder, vriendelijk, gastvrij en op z’n minst een beetje grappig. Je houdt daarnaast goed het overzicht en kunt uitstekend functioneren binnen een team.

Wat kan je verwachten

Een toffe werkplek waar je samen met collega’s je liefde voor speciaalbier deelt en uitdraagt naar gasten. Beschikbare uren zijn in overleg. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar wel boven de CAO. En terecht.

Kennis van speciaalbier is niet noodzakelijk, wel gewenst. Je moet in elk geval bereid zijn hier van alles over te leren en natuurlijk alles te proeven. Jij wordt een DAVO ambassadeur, je moet daarom in staat zijn mensen te enthousiasmeren voor DAVO.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je motivatiebrief en cv vóór 27 september naar info@davobieren.nl. Gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 28 september.