Vacature Medewerker Keuken | DAVO Bieren

Vacature Afwasser Keuken

Hallo, wij zijn DAVO. Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare Tripel – I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou. Lees vooral verder.

We hebben een nieuwe culinaire afslag genomen en gaan mensen verrassen met meer bier-spijs combinaties, meer lokale producten en nog meer werken met alles wat we uit de brouwerij kunnen halen.

We hebben inmiddels een DAVO keukenteam samengesteld van full- en parttime Bourgondiërs die er samen voor zorgen dat we Het Allerbeste Eten serveren. Nu zijn we op zoek naar een afwasser.

We zijn op zoek naar

Een DAVO Ambassadeur van 16, 17 of 18 jaar die vriendelijk, gastvrij, communicatief vaardig, op z’n minst een beetje grappig en flexibel inzetbaar is. Je bent behulpzaam en kunt uitstekend functioneren onder hoge werkdruk.

Wat kan je verwachten

Een leuke, mooie en prettige werkplek.

Je werkt samen met een team van enthousiaste, zelfverzekerde mensen. Zij werken in de keuken, maar ook op kantoor en achter de bar.

Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de keuken en het servies altijd schoon is. Je ondersteunt de rest van het team waar nodig.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je motivatiebrief vóór 31 januari naar loes@davobieren.nl.