Over DAVO

Hé, wij zijn DAVO. Misschien ken je ons al wel. DAVO is een jonge, groeiende speciaal bierbrouwerij met haar wortels in Deventer. Naast dat we onze bieren verkopen in onze proeflokalen in Deventer, Arnhem en Zwolle is DAVO ook verkrijgbaar bij supermarkten, slijterijen en in de horeca. Bij DAVO doen we de dingen op onze eigen manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Om DAVO naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze bieren en proeflokalen, zijn we op zoek naar versterking op onze marketingafdeling. Geïnteresseerd? Mooi. Lees vooral verder.

Online Marketing bij DAVO

Het wereldwijde web is één van onze favoriete hangplekken als het erom gaat meer mensen kennis te laten maken met DAVO. Zo hebben we in het afgelopen jaar een webshop gebouwd, sleutelen we op dit moment aan onze nieuwe website, zetten we in op online advertenties en vullen we onze socials met mooie verhalen.

We steken veel tijd in onze online werkzaamheden. Het is dan ook wel zo fijn dat we weten wat die online werkzaamheden ons opleveren. Daarom meten we wat we meten kunnen en verwerken we de resultaten in een rapportage. Op basis van deze rapportage weten we aan welk onderdeel van de website we verder moeten sleutelen, in welke gebieden we ons advertentiebudget moeten verhogen en welke content effectief is.

Dit is wat je gaat doen

Jij bepaalt aan de hand van de gestelde doelen welke data verzameld moet worden om de voortgang te meten. Vervolgens zorg je ervoor dat alle meetinstrumenten goed ingericht zijn en verzamel je de resultaten in een rapportage. Bij het wekelijks doornemen van de rapportage bepaal jij welke acties ondernomen moeten worden om op de juiste koers te blijven. Deze acties voer je tevens zelf uit of licht je toe aan je collega die zich bezighoudt met het opmaken en beheren van de content op onze kanalen. Waar nodig help je zelf mee met het maken van deze content.

Dit zoeken we in je

 • Jij snapt cijfers en analyseert scherper dan Jaap Stam.
 • Je hebt ervaring met Google Analytics, Google Ads en het inzetten van social ads.
 • Je werkt planmatig, maar bent flexibel genoeg om je aan te passen wanneer het even niet volgens de planning loopt.
 • Je hebt (basis)kennis van Adobe programma’s als Illustrator en Photoshop.
 • Je wil weten hoe onze doelgroep zich online gedraagt en snapt hoe je daar op in moet springen.
 • Je hebt al enige kennis van WordPress en leert snel.

Wat er voor jou in zit

 • Een toffe werkplek binnen een bedrijf waar we benieuwd zijn naar jouw ideeën.
 • Een 24-uurs contract voor 12 maanden. Bevalt het jou net zo goed als het ons bevalt? Dan worden 12 maanden al snel meer.
 • Goed bier.
 • Een mooie set aan vakantiedagen. (15 dagen)
 • Geld. Ook nog eens marktconform.

Interesse? Dit is wat je moet doen.

We zijn benieuwd naar jouw kijk op online marketing. Het zou dan ook tof zijn als jij deze kijk komt toelichten in een goed gesprek en op basis van een korte opdracht:

Opdracht: online campagne voor nieuw DAVO bier.

‘DAVO heeft een nieuw bier gebrouwen: ‘Buitenpost’, een witbier van 6,5%. Dit bier is een collab met Gulpener en moet Oost-Nederland veroveren. Aan jou de taak om een online campagne op te zetten die ervoor zorgt dat het bier optimaal wordt verkocht in onze webshop. Je meet tevens de prestaties van jouw campagne. Oja, het artwork voor jouw campagne maak je zelf op. De benodigde bestanden hiervoor vind je op davobieren.nl/downloads-buitenpost.’

Stuur jouw sollicitatie, CV en uitwerking van de opdracht voor 1 juni naar solliciteren@davobieren.nl. Voor vragen bel je naar 0570 866 431.