Vacature Bedrijfsleider – DAVO Zwolle

Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare tripel–I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou. Lees vooral verder.

Vijf jaar geleden openden we onze brouwerij mét proeflokaal in Deventer. In 2018 kwam daar een proeflokaal in Arnhem bij en sinds afgelopen zomer vind je ons ook in het centrum van Zwolle. Lang verhaal kort. De terrassen gaan hopelijk snel weer open en wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en betrokken bedrijfsleider voor ons proeflokaal in Zwolle.

We zijn op zoek naar

Iemand die vriendelijk, gastvrij, op z’n minst een beetje grappig en flexibel inzetbaar is. Je houdt goed overzicht, bent onderdeel van het barteam, maar geeft ook leiding. Je bent in het bezit van het diploma sociale hygiëne (of bereid dit te halen), hebt oog voor detail en sfeer en je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit ga je doen

  • Bardiensten draaien in Zwolle en zo af en toe ook in Arnhem en Deventer
  • Roosters maken
  • Bestellingen doen
  • Kwaliteit bewaken
  • Relaties onderhouden
  • Meedenken over en organiseren van evenementen
  • Meedenken hoe we ons proeflokaal nog beter op de kaart kunnen zetten in Zwolle
  • Financiën, marges bewaken

Wat kan je verwachten

Een leuke, mooie en prettige werkplek waar je samen met collega’s je liefde voor speciaalbier deelt en uitdraagt naar gasten. Daarnaast kun je goed je ideeën en creativiteit kwijt in je werk. Het salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd, maar wel boven de CAO. En terecht.

Kennis van speciaalbier is niet noodzakelijk, wel gewenst. Je moet in elk geval bereid zijn hier alles over te leren en natuurlijk alles te proeven. Jij wordt een DAVO Ambassadeur, je moet daarom in staat zijn mensen te enthousiasmeren voor DAVO. Minimaal één keer per week ben je te vinden in onze thuishaven in Deventer.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@davobieren.nl dan nemen wij contact met je op.