Logo DAVO Bieren


Preloader DAVO glas

Over DAVO

Hallo, wij zijn DAVO. Wij houden niet van saai en doorsnee, zoals pils. Maar ook niet van moeilijk doen, zoals ondrinkbare Tripel–I.P.A. met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns. We doen het gewoon op onze manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Zo trekken we de juiste mensen aan. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi. Zijn we gewoon al die tijd op zoek naar jou. Lees vooral verder.

Afwasser bij DAVO

We zijn op zoek naar een afwasser voor onze keuken in Deventer. We draaien zowel lunch, diner als borrel. In onze keuken vind je goede, pure, ingrediënten. We hebben een eenvoudige kaart, want zoals je inmiddels weet, we houden niet van moeilijk doen.

Een DAVO Ambassadeur van 16 jaar of ouder die vriendelijk, gastvrij, communicatief vaardig en op z’n minst een beetje grappig is. Je bent behulpzaam en kunt uitstekend functioneren onder hoge werkdruk. Bovendien ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Dit ga je doen

Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de keuken en het servies altijd schoon is. Je ondersteunt de rest van het team waar nodig.

Wat kan je verwachten

Een leuke, mooie en prettige werkplek.

Je werkt samen met een team van enthousiaste mensen.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je motivatiebrief naar solliciteren@davobieren.nl