Over DAVO

Hé, wij zijn DAVO. Misschien ken je ons al wel. DAVO is een jonge, groeiende speciaal bierbrouwerij met haar wortels in Deventer. Naast dat we onze bieren verkopen in onze proeflokalen in Deventer, Arnhem en Zwolle is DAVO ook verkrijgbaar bij supermarkten, slijterijen en in de horeca. Bij DAVO doen we de dingen op onze eigen manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Om DAVO naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze bieren en proeflokalen, zijn we op zoek naar versterking op onze marketingafdeling. Geïnteresseerd? Mooi. Lees vooral verder.

Stage Content Marketing bij DAVO

Er gebeurt veel bij DAVO en dat laten we graag zien. Dit doen we zowel online als offline. De content marketeer is hierbij de spil in het web en verantwoordelijk voor de verhalen die we naar buiten brengen en de informatie die we verschaffen.

Het beheren en creëren van alle content op de website, webshop en sociale kanalen is hetgeen waar je 50% van je tijd aan kan besteden. Jij verzamelt alle informatie bij de juiste personen en maakt hier een tof verhaal van. Je wisselt hierbij verschillende typen content als afbeeldingen, video’s, teksten en eventueel animaties met elkaar af.

De andere 50% van jouw tijd besteed je aan grafische vormgeving. Jij draagt zorg voor de opmaak van onder andere posters, flyers en folders. Je bespreekt jouw ontwerpen en verwerkt de feedback in jouw definitieve ontwerp.

Bij het opmaken van de online- en offline uitingen bewaak jij onze huisstijl en weet jij zowel een verhaal als een gevoel over te brengen.

Dit zoeken we in je

  • Jij bent een creatieve student (MBO) op het gebied van grafische vormgeving.
  • Je hebt kennis en ervaring met Adobe programma’s als Photoshop, Illustrator/InDesign en Premiere Pro.
  • Je werkt planmatig, maar bent flexibel genoeg om je aan te passen wanneer het even niet volgens de planning loopt.
  • Je hebt al enige kennis van WordPress en leert snel.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage en kan per september beginnen.

Wat er voor jou in zit

  • Een toffe werkplek binnen een bedrijf waar we benieuwd zijn naar jouw ideeën.
  • Je doet ervaring op in een behoorlijk veelzijdige omgeving.
  • Goed bier.
  • Geld. In de vorm van een prima stagevergoeding.

Wat nu?

Hebben we je kunnen overtuigen van hoe tof een marketing stage bij ons is? Mooi. Stuur dan een korte motivatie en je CV naar solliciteren@davobieren.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen. Lekker toch.