Over DAVO

Hé, wij zijn DAVO. Misschien ken je ons al wel. DAVO is een jonge, groeiende speciaal bierbrouwerij met haar wortels in Deventer. Naast dat we onze bieren verkopen in onze proeflokalen in Deventer, Arnhem en Zwolle is DAVO ook verkrijgbaar bij supermarkten, slijterijen en in de horeca. Bij DAVO doen we de dingen op onze eigen manier: zonder fratsen, eigenzinnig en oké, met een vleugje creativiteit. Om DAVO naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze bieren en proeflokalen, zijn we op zoek naar versterking op onze marketingafdeling. Geïnteresseerd? Mooi. Lees vooral verder.

Wie wij zoeken

Voor ons proeflokaal in Zwolle zijn wij op zoek naar een DAVO Ambassadeur van 18 jaar of ouder die vriendelijk, gastvrij, communicatief vaardig en op z’n minst een beetje grappig is. Je hebt daarnaast een goed overzicht, kunt uitstekend functioneren binnen een team en bent vooral op vrijdag en zaterdag inzetbaar.

Wat je kan verwachten

Een leuke, mooie en prettige werkplek waar je samen met collega’s je liefde voor speciaalbier deelt en uitdraagt naar gasten. Je salaris is conform de horeca cao. DAVO is een platte organisatie, je kan gewoon een biertje drinken met je baas.

Kennis van speciaalbier is niet noodzakelijk, wel gewenst. Je moet in elk geval bereid zijn hier van alles over te leren en natuurlijk alles te proeven. Jij wordt een DAVO Ambassadeur, je moet daarom in staat zijn mensen te enthousiasmeren voor DAVO.

Interesse? Dit is wat je moet doen.

Stuur jouw sollicitatie, CV en uitwerking van de opdracht voor 1 juni naar solliciteren@davobieren.nl. Voor vragen bel je naar 0570 866 431.