Logo DAVO Bieren


Preloader DAVO glas
  • DAVO Bar

    Arnhem

    Bar Arnhem DAVO Bieren

Bieren op tap

1. Binnenkort lekker bier

Voor een tweede maal is DAVO trotse sponsor van de Lost Boys Tattoo Expo en is er ook dit keer weer een speciaal Lost Boys Bier gebrouwen: een Imperial Red Ale!

25 Cl €3,70 | 40 Cl € 5,80

3. Binnenkort lekker bier

Daar is ‘ie weer hoor!

Een heerlijk, goed doordrinkbaar blond bier, gebrouwen in Belgische stijl.

25 Cl € 3,60 | 40 Cl € 5,70

5. Binnenkort lekker bier

Ter gelegenheid van het jubileum van onze prachtige Hanzestad, Deventer, brouwen DAVO samen met Grolsch een zogenaamde collaboration Brew. Een frisse, gangbare dunkel weizen van 6%.

Vanaf heden is het Démpter Iesseltje weer volop verkrijgbaar. De biertjes gingen sinds de onthulling in april als warme broodjes over de toonbank. De collaboration brew is extra gebrouwen en nu weer op vele plekken verkrijgbaar!

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

7. Binnenkort lekker bier

Oranje kleur, licht gekleurde schuimkraag. Veel fruitige aroma’s van citrusfruit en tropisch fruit. Stevige bitterheid in de nasmaak. Zeer smaakvol voor een bier met zo’n laag alcoholpercentage!

25 Cl € 4,00 | 40 Cl € 6,30

9. Binnenkort lekker bier

Zo. Is ‘ie dan.
Terug van weggeweest en beter dan ooit tevoren.

Een heerlijke, krachtige, frisse Indian Pale Ale met een moutige basis. De hoppen zorgen voor fruitige aroma’s en een aangename bitterheid.

25 Cl € 3,70 | 40 Cl € 5,80

11. Binnenkort lekker bier

Er is een nieuwe serie bieren van ons: DAVO CEO.

Bij DAVO is niemand de baas, maar iedereen CEO. Ontmoet ons.

Met als eerst: Elena!

Een compacte Italiaanse in de lage landen die het liefst in een zonnebloemveld danst! Elena’s session IPA is fris, fruitig en bloemig.

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

2. Binnenkort lekker bier

Dit is F@#king Hawaii in een fles! Aroma’s van ananas en citrus. Fris, blond, hoppig bier.

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

4. Binnenkort lekker bier

“Hello darkness my old friend”

Het onwettige kind van een dubbel en een stout, met de intense smaak van gebrande mouten en het verfijnde aroma van karamel!

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

6. Binnenkort lekker bier

Lekker overdreven, overdreven lekker.

Wat definieert een kriek nou? Kersen? Spontane gisting? België?
Vergeet dat even. Deze mild-zure, fruitige en super frisse sour kriek geeft je een compleet nieuwe kijk op de Vlaamse biersoort. Kom ‘m zodra de zon schijnt maar gewoon proeven in onze biergarten!

25 Cl € 4,00 | 40 Cl € 6,30

8. Binnenkort lekker bier

On the road again.

De Road Trip is een blond en krachtig bier. Een goudgele, frisse en kruidige beuker, maar ook gevaarlijk doordrinkbaar. Een beetje een wolf in schaapskleren!

25 Cl € 3,70 | 40 Cl € 5,80

10. Binnenkort lekker bier

Met een alcoholgehalte van 5,2%, is dit feitelijk de moeder aller witbieren. Doordat men, in tegenstelling tot Belgische en Nederlandse witbieren, geen smaakmakers zoals koriander of citrusschil gebruiken mag maar de frisse zuurheid door speciale gisten verkrijgt, drinkt het uitzonderlijk gemakkelijk weg.

25 Cl € 3,- | 50 Cl € 5,-

12. Binnenkort lekker bier

Pils. Awel, gewoon ne goe pils.

25 Cl € 2,40 | 40 Cl € 3,80

DAVO Bar Arnhem

Lekker bier, leuke mensen. Alweer. Dat is waar het (vanaf vrijdag 14 december!) om draait bij de DAVO Bar in Arnhem, met gepaste trots onze tweede bar. Dorst? Mooi. Ons Arnhemse DAVO Team staat voor je klaar om de fijnste bieren met je te delen. We hebben wissel taps, en koelkasten gevuld, met verassende speciaalbieren van over de hele wereld. Trek? Goed. Je kunt haar stillen met een passende DAVO Hap terwijl je gedachteloos over de Rijn heen tuurt.

Tot vrijdag!

Dorst?

Er is hier bier. En de keuze is reuze. We hebben 15 taps. Uit sommige stroomt ons eigen bier, uit andere gastbier. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud van onze koelkasten gehad. We adviseren je graag.

Trek?

Van bier krijg je trek. Dat weten we. Speciaal om die reden leek het ons een goed idee om passende happen op de kaart te zetten. Dat is gelukt. Het menu staat binnenkort hiernaast (klik op de foto om te vergroten), zo kun je vast een blik werpen op de mogelijkheden. Kun je vast watertanden om de smakelijke toekomst.

Openingstijden

Woensdag
15:00 tot 00:00 uur

Donderdag & Vrijdag
15:00 tot 02:00 uur

Zaterdag
12.00 tot 02.00 uur

Zondag
12.00 tot 00.00 uur

Maandag & Dinsdag
Weekend