Logo DAVO Bieren


Preloader DAVO glas

Bieren op tap

Bel Taksi (0570 29 59 55), DAVO, 5,5%

‘Weet je waar DAVO nu weer mee komt? Een WIPA. Die gasten gaan ook maar door hè.’

‘Een wattes?’

‘Een White India Pale Ale.’

‘Whoaza!’

‘Ja, precies.’

‘Hoe smaakt ‘ie dan?’

‘Ken je die vruchtendrank nog? Hoe heet het nou ook alweer? Met zo’n melkige smaak. Van vroeger. Nou, ik kom er ff niet op. Het ligt op ‘t puntje van m’n tong… Daar doet het me aan denken.’

‘Taksi?’

‘Ja, die!’

Onze nieuwe WIPA is een ode aan Taksi, Capri Sun & Dubbeldrank. Eigenlijk aan alle dranken die je ouders je gaven terwijl jij liep te kloten met je zus op de achterbank onderweg naar Zuid-Frankrijk.

25 CL €3,60 | 40 CL €5,70

Café Racer, DAVO, 5,8%

Daar is ‘ie weer hoor!

Een heerlijk, goed doordrinkbaar blond bier, gebrouwen in Belgische stijl.

25 Cl € 3,60 | 40 Cl € 5,70

DAVO Bordo (2017), DAVO, 6,5%

Er was eens een brouwer met een geheim. Hij had een bier gebrouwen. Het ene gedeelte werd gerijpt op Bordeaux vaten en toen gebotteld. Het andere werd afgevuld op fust. Slechts 120 liter. Hij zette de overgebleven fusten stiekem in een magazijn, niet ver hiervandaan. Die liet hij staan. Een jaar. Twee jaar. Niemand wist er iets van. Tot nu.

De DAVO Bordo (Oorsprong, B., & Pijpker, A., 2017) is in die donkere, koude jaren geëvolueerd tot een ongeëvenaard complex en lichtzuur bier: deze cherry sour is als iets uit een sprookje.

25 Cl € 4,20 | 40 Cl € 6,90

Indie IPA, DAVO, 7,5%

Zo. Is ‘ie dan.
Terug van weggeweest en beter dan ooit tevoren.

Een heerlijke, krachtige, frisse Indian Pale Ale met een moutige basis. De hoppen zorgen voor fruitige aroma’s en een aangename bitterheid.

25 Cl € 3,70 | 40 Cl € 5,80

Weihenstephaner, 5,4%

Moeder van alle Weizen.

25 Cl € 3,00 | 40 Cl € 5,00

Kade Rood, DAVO, 5,6%

Een heerlijk zoetzurig kersenbier. Speciaal gebrouwen voor de opening van de DAVO Bar in Arnhem.

25 Cl € 4,20 | 40 Cl € 6,90

Surf Ale, DAVO, 6,4%

Dit is F@#king Hawaii in een fles! Aroma’s van ananas en citrus. Fris, blond, hoppig bier.

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

Darkness, DAVO, 7,5%

“Hello darkness my old friend”

Het onwettige kind van een dubbel en een stout, met de intense smaak van gebrande mouten en het verfijnde aroma van karamel!

25 Cl € 3,50 | 40 Cl € 5,50

Save the B*(ock), DAVO, 6,5%

Het kleine recalcitrante neefje van de Weizenbock. Zoals wij de bijen van de ondergang proberen te redden, heeft de brouwer dat bij deze Bock weten te doen. Daar wil hij overigens geen details over loslaten.

Desalniettemin: gewoon een heerlijk herfstbock.

25 CL €3,60 | 40 CL €5,70

Road Trip, DAVO, 8,5%

On the road again.

De Road Trip is een blond en krachtig bier. Een goudgele, frisse en kruidige beuker, maar ook gevaarlijk doordrinkbaar. Een wolf in schaapskleren.

25 Cl € 3,70 | 40 Cl € 5,80

Weizenbock, DAVO, 8,8%

Lekker zwaar bockbier, diep robijnrood van kleur, met de frisse smaak van een Weizen.

Kreeg in 2016 zilver voor de beste Speciaal Bock van Nederland en in 2017 een Silver Medal voor beste Dubbelbock van de wereld.

Alles wat je verwacht van een Weizen en een Bock, ineen.

25 Cl € 3,70 | 40 Cl € 5,90

Pils, Lindeboom, 5%

Pils van hier. Maar niet van hier. Pils van daar. Oh, vandaar.

25 Cl € 2,40 | 40 Cl € 3,80

DAVO’s Thuishaven

Lekker bier, leuke mensen. Dat is waar het om draait bij de DAVO Brewpub! in Deventer, onze thuishaven. Je bent welkom om een blik te komen werpen op de brouwketels waar de DAVO bieren worden klaargestoomd, woorden te wisselen met iemand van het DAVO Team, die op al je biervragen een antwoord heeft, je dorst te lessen met een Surf Ale, Road Trip of een van onze andere bieren, en je (grote) trek te stillen met een DAVO Hap of een DAVO Diner, binnen in ons door haardvuur opgewarmde Proeflokaal.

Dorst?

Je kunt hier echt heel erg lekker bier drinken. Heel veel verschillende. En ja, die maken wij zelf. In onze eigen ketels. Die hebben we er niet alleen voor de show neergezet.

Trek?

Van bier krijg je trek. Dat weten we. Speciaal om die reden leek het ons een goed idee om burgers op de kaart te zetten. Dat is gelukt. Zo kun je vast een blik werpen op de mogelijkheden. Kun je vast watertanden om de smakelijke toekomst.

Proeven met de Brouwer

Maar wacht eens even. Wat is bier nu eigenlijk? En hoe zit dat hele brouwen in elkaar? Dat willen we je met liefde uitleggen. We doen niets liever. Lijkt je dat wat? Dan kun je (reserveren voor) Proeven met de Brouwer. Daar vertelt Arnoud (de brouwer) over de ontstaansgeschiedenis van DAVO, het brouwproces en onze dromen, uiteraard onder het genot van drie verschillende DAVO bieren.

Shop

Fan van onze bieren? Naast onze hardlopers, De DAVO High Five, The Don, en Café Racer staan er vers afgevulde flessen, in alle soorten en maten, voor je klaar in de DAVO Shop. Handig om mee te nemen naar de IJssel, een huisfeestje of je schoonouders. Kies je lievelingen!

  • DAVO Bieren shop

Openingstijden

Woensdag & Donderdag
15:00 tot 00:00 uur

Vrijdag
14:00 tot 01:00 uur

Zaterdag
12.00 tot 01.00 uur

Zondag
12.00 tot 23.00 uur

Maandag & Dinsdag
Weekend

Goed brewpub nieuws